torsdag 13 januari 2011

Inskolning på dagis...


I går var det första inskolnings dagen på dagis som varade 1 timme. Vi var ner både jag och Christian för att kolla läget. Men det var då inte man såg utav våran dotter som sprang runt och lekte med saker och bekantade sig med barnen. Jätte härligt å se. Tror nog det e som vi trodde från början. Thidnra kommer vara ett riktigt dagisbarn.

Idag så varade inskolningen oxå bara 1 timme. Men då gick Christian och Thindra ner själva och busade runt. Medans jag passade på att röja lite här hemma. I morgon så är det 3 timmar som gäller. Men vi ska gå efter ca 1 timme, håller oss i personal rummet medans kidsen ska få äta lunch med dom andra barnen på avdelningen. Spännande. Nästa vecka så är det mer heldagar som gäller. Men kommer gå fint det är jag övertygad om!

3 kommentarer:

Anonym sa...

En tanke...har du fått godkänt från förskolan och andra föräldrar att lägga ut bilder på de andra barnen på din öppna blogg?Även om din dotter är i centrum syns de andra barnen väl.Det krävs ett godkännande från föräldrarna för att förskolan ska få ta kort på barnen.Bara så du är uppmärksam på det!

Mlee sa...

Ja. Det är jag fullt medveten om. Därför ar barnens ansikten censurerade! Även personalen är det.

Mlee sa...

undrar därför ... hur kan då ansiktena synas väl?