tisdag 18 januari 2011

Not much ...

Har inte så mycket att uppdatera idag.

*Christian har jobbat dag.

*Thindra har varit på dagis. Lekt som en vilde och ätit som en häst- 3 tallrikar (??!) med spenatsoppa. Hon stortrivs på dagis och det går fint fint. Är lite övertrött på kvällen dock men det lägger sig. Thindra gjorde även det ultimata vattentestet genom att kasta sig i en djup vattenpöl och kravlade runt en hel del när dom var ute och lekte på gården. Fröknarna trodde garanterat att hon skulle vara blöt men ickesanicke. Snustorr. Fick kommentaren att vi hade köpt en riktigt bra overall *tummarna upp där*

*Jag har varit på informations möte med rektorn tillsammans med dom andra föräldrarna som hade barn på inskolning. Skulle ta ca 1 timme, men varade i nästan 2 timmar. Tog upp en massa saker och är ännu mer nöjd/glad över att vi fick vårat förstahands alternativ.

Och jo. Vi tog även upp att lägga ut bilder på tex Facebook eller i bloggar herr/fru Anonym. Jag får lägga upp bilder eftersom ansiktena är utsuddade. Men helt ärligt så brydde dom sig inte om jag hade gjort det eller inte. Allt handlar om sunt förnuft. Så nu behöver du inte oroa dig över det längre! =)

Sen har vi bara lekt, ätit middag, myst resten av eftermiddan/kvällen. Avslutade med lite nybakad äppelpaj och ett avsnitt av "Sons of Anarchy".


Inga kommentarer: