fredag 8 oktober 2010

Restaurang Vinter med Mordgåtan...


Jobbet ringde och berättade att vi skulle ha en planeringsdag. 2 dagar innan. Dom hade glömt bort att höra av sig till mig, men ändå räknat in mig för att delta på middagen/aktiviteter. Men iallafall, jag kunde inte närvara under själva planeringsdagen *trist* men mötte upp kollegorna i stan och var med på middan.

Vi gick till en restaurang som hette Vinter och låg på Tomtebogatan 22 inne i Stockholm. En jätte liten restaurang som hade 25 platser har jag för mig och hade Norrland som inriktning Var jätte mysig stämning med "skumma" saker som en kälke i taket. Vi åt en jätte god älg färsbiffar till middag och en underbar sobert till efterrätt med vilda hallon och lime/fläder.

Denna restaurang är specialister på att annordna olika aktiviteter. Vi hade mordgåtan. Vi fick alla en varsin roll att spela, en liten historia om hur man var som person och fick en massa uppdrag, så som sälja knark, tjäna pengar, mygla och så klart lösa den mystiska mordgåtan. Alla gick in för sin roll och hade knappt tid att äta sin mat. Var så roligt, så annorlunda och helt underbart att komma bort från att prata jobb, som man av någon konstig anledning alltid faller tillbaka till som samtals ämne när man e ute med kolegor. Jag hette Alexander Skäggsjåp, en wannabe och misslyckad filmstjärna som sökt efter lyckan i USA, fått göra vuxna "kram filmer" för att klara mig och tar lite "godis" i form av vitt pulver i mellan åt. Men efter mycket mygel, mutor så fick jag iallafall en roll av Q. Torranto´s nya film "Mustasho" där av mustaschen på ena bilden *S*

Vi hade en toppen kväll och varmt rekommenderat!

Inga kommentarer: