söndag 10 oktober 2010

Grattis Danijel 24 år!

Thindra ♥ morbror

Idag så åkte vi först till skolan Runan som ligger i Sollentuna för dom hade klädbytar dag idag. Vet inte om alla vet vad det är, men det är en stor loppis på ja, allt man kan tänka sig. Har du barn som vuxit ur kläder tex så kan du sälja det för en billig peng medans du kan shoppa kläder i rätt storlek samtidigt. Det är en massa saker till bra priser. Vi kom där ifrån med 3 tröjor, 2 byxor, 1 klänning, 1 kjol, 1 overall, 1 vinter/höstjacka, 1 par lackskor (finskor), 1 pulka för barn med ryggstöd och bälte och allt detta för 280kr.

Men var ju inte det inlägget skulle handla om juh! Men där efter så anlände vi hos min familj som var lite spridda just då, syrran på fotbolls avslutning, morsan som jobbade på klädbytardagen, Danijel som körde hem sin kompis + handlade tårta på vägen hem. Men vi hade det bra endå med min bror Marcus och Fredricas pojkvän Josef tills familjen droppade hem igen, en efter en.

Vi åt en god middag med kycklingklubba,potatissallad och en grön sallad till och avslutade med fika. En white lady tårta (för er som inte vet vad det är så är det en prinsesstårta i choklad= smaskens!) och kaffe för dom som drack det *isch* Men hade en riktigt trevlig kväll med mycket skratt och bus som vanligt...

Me love my family!

Inga kommentarer: