torsdag 28 januari 2010

Nej...

Uppdatering har inte varit min starka sida... Dont ask me why?! Allt lallar på i sin vanliga takt. Alla mår bra. Tösen växer så det knakar ( sista kollen på bvc var hon 63.5 cm lång och vägde 6275 g) Börjat på babymassage. Första träffen tyckte Thindra va mys, andra så var hon för trött och hungrig och för nyfiken för att kunna slappna av för massage. Men i stora helheten så e det väldigt mysigt och kul att träffa andra mammor/pappor i närheten med barn i samma åldrar.

Vad mer... Ska man skriva allt man varit med om så lär det bli några sidor och några timmars läsning vilket ni säkerligen inte inte skulle palla vilket fall som helst så vi sk*ter i det den här gången.

Jo, måste ju bara säga grattis till grannen Jenny som fick sin lilla son Melwin. Riktig liten häffaklump med sina 54 cm lång och 4100 g. Och så söt så!

I morgon får man besök av syster Fredrica som ville komma över å umgås lite. Sen i helgen blir det över till Babyproffsen för att glutta på en vagn dom hade som månadens erbjudande. En 3-hjuling, ja som va så anti till en början... Men man kan ju alltid ångra sig iof. Men ska titta och "känna" lite på den först så får vi se sen. Har även hittat en skötväska jag vill ha, el VI vill ha... Får se sen när den har landat i "brevlådan" så laddar ja upp en bild då, i promest u! *S*

Sist men inte minst så blir det film-time *Yeay* Satt och diskuterade musik med Christian, var en specifik låt jag föröskte komma på. Hade ju låten helt klar i huvudet men att försöka nynna fram den för en då ovetande karl var inte det lättaste *skrattar* efter mycket om och men, sist men inte minst så kom jag på vad gruppen hette. Atreyu så klart....!! Varför sa du inte et på en gång?!? Knappade in mig på youtube.com och spelade genast upp musik videon. Thindra stirrar sig då blint på skärmen och börjar sen asgarva... Hon gillade verkligen "Atreyu" med låten "Blow", mammas lilla rocker. Jag blir så stolt ^^ Hon sitter helt inne och rå diggar musiken... Good Girl!

Enjoy!

Inga kommentarer: