lördag 9 januari 2010

Avatar...


Vi fick bilboljetter i julklapp av min lillebror Danijel. När man ändå skulle gå på bio "gratis" så passade vi på att gå och se Avatar i 3D. Och det var Huuuuuuuur mäktigt som helst. Man kunde inte tro att de skulle vara en sådan stor skillnad på vanlig film och 3D som det i verkligheten var. Och filmen sen då. Hur magisk som helst. Var länge sen man fångades utav en film så som den gjorde. Så ska ni se en film, se "Avatar". Ska ni se "Avatar", se den i 3D. Lovar att du inte blir besviken!

"Mästerregissören James Cameron är tillbaka med ett actionpackat äventyr olikt allt vi tidigare sett. AVATAR tar oss medtill en spektakulär ny värld bortom fantasins gränser där en motvillig hjälte tvingas ta strid för vad han egentligen tror på.

desillusionerade marinsoldaten Jake Sully skickas till planeten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allteftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida.

JamesCameron är visionären bakom filmer som”Titanic”, ”Terminator” och ”Aliens” och har med AVATAR skapat en banbrytande filmupplevelse. I rollerna ser vi Sam Worthington (”Terminator Salvation”), Zoe Saldana (”Star Trek”) och Sigourney Weaver."

Inga kommentarer: