söndag 25 april 2010

Kan själv...


Nja, inte riktigt. Men hon vill tro att hon kan det. Vart mest kladd av det hela. Men man måste ju låta dom försöka annars lär dom sig aldrig. Lite klet är det ingen som dött utav. Bara att tvätta sen =)

Dagen har annars varit lugn. Fick besök av Thindras Farmor och Farfar. Alltid lika trevligt. Dom hade med sig lite smått och gott till oss. En cykel till Christian så slipper han gå till och från stationen när han jobbar kväll. Några korgar som vi placerade i bokhyllan och förvarar nu filmerna i så att Thindra inte kommer åt dom. Inte lika lätt iallfall.

Sen var fick vi återbud av Gudfar Marcus med familj som också hade tänkt att dyka över. Får bli en annan gång. Så vi tog det lugnt resten av eftermiddan. Thindra tog en 2.5 timmars nap (?????!) Ni som känner oss vet att det är rätt så ovanligt med flisan att napa så länge. Jo, Btw. appropå sova. Hon sov 40 min längre i morse, vaknade där med 5:47 istället fär 5 snåret efter att ha fått natt välling innan läggdags, dock så somnade hon redan 19:30 istället för 20:00. Alltid är det nått el vad säger ni?

Mamma- Thindra mys framför TV:n

Christian fick lite tid vid datorn så tog vi tjejer ett 40 mins långt bad. Sen så tittade vi lite på Nalle Puh innan det var dags för sängen för skruttans del. Vi ska nu ta och titta på "The last house to the left" som jag pratade om förut. Jag har ju bara sett hälften och Christian va intresserad och ville se den med så, why not. =)


4 kommentarer:

Sussi Puffmuff VIP sa...

va fina ni e :D du passar jätte bra i mörkt hår, mycket nice ;) men jisses va lik thindra e cristian, och då har jag bara sett henne på kort, skatan säger att hon e ännu mer lik in real life. ska bli kul att ses i sommar. puss på nosen

Mlee sa...

Jo man får höra att hon är en mini christian *s* alltså är hon lik pappa men söt ändå ;)

Tack tack, jag som precis funderade på att bli blond igen, orka hålla på med utväxter mm ?! Vi får se =)

Ja det ska bli jätte kul att ses i sommar, saknar er såååå otroligt mycket!! *puss å kram*

♥ jejje ♥ sa...

vad hon e duktig =) stora tjejen =) melwin fick majs och potatis idag med mango till efterätt =) han spottar mäst ut allt och kollar på mej som om jag vore dum i huvet hahaha =P ni e finast puss och kram

Girly sa...

Söt hon är
Den filmen var bra men obehaglig.
Puss Girly